Blocat într-un job care nu te mulțumește?

Makro Mikro îți oferă un post de Asistent Medical Generalist în Germania

CONTACT 24/7

0747 035 577

EMAIL

info@makro-mikro.eu

PROGRAM

Luni-Vineri 9:00 – 16:00

Makro Mikro

Recrutăm și oferim formare lingvistică asistenților medicali generaliști care doresc să lucreze în Germania.
De peste 10 ani am recrutat mai mult de 1400 de Asistenți Medicali Generaliști, pe care i-am angajat în clinici medicale private în toate orașele Germaniei.

1400 Asistenți Medicali angajați

800 Instituții medicale partenere

1600 Orașe în care poți lucra

12 Consultanți recrutare

De ce să colaborezi cu noi

Makro Mikro organizează cursuri online exclusiv pentru Asistenți Medicali Generaliști care doresc să profeseze în Germania

Cursuri de limbă Germană

Oferim cursuri gratuite de limbă germană de la nivel începător până la nivel avansat, B2.

Contract de muncă pe perioadă nedeterminată

Pentru că ne pasă de tine, îți oferim încă de la început siguranța unui loc de muncă cu contract pe perioadă nedeterminată.

Asigurare medicală

Beneficiezi de asigurare medicală încă din prima zi de muncă, având aceleași drepturi pe care le au cetățenii germani.

Recunoaștere profesională

Preluăm integral costurile aferente obținerii recunoașterii profesionale, pentru ca tu să te poți dedica procesului de învățare și angajare.

Zero comision

Nu percepem niciun comision pentru serviciile oferite și nu există costuri ascunse, în colaborarea cu noi.

Suport & Consultanță

Pe toată durate colaborării cu noi beneficiezi de suport din parte echipei, pentru că suntem cea mai bună firmă certificată și iți punem la dispoziție cel mai complex program de angajare.

Contact Form

Vrei să primești o ofertă pentru un job?

Alegerea țării în care vei profesa nu este una tocmai ușoară. Suntem aici pentru tine, pentru a-ți oferi sprijin și îndrumare, astfel încât să iei decizia corectă.

Odată ce ai decis că vrei să profesezi în Germania, ia-ți suficient timp pentru învățarea limbii germane, iar noi te vom susține, în vederea obținerii recunoașterii profesionale.

Imediat ce primești confirmarea că ești acceptat(ă) în cadrul unei instituții medicale din Germania, facem împreună toate demersurile necesare integrării în Germania.

Dacă vrei să faci o schimbare în carieră și iei în considerare relocarea sau replasarea la un alt angajator, suntem aici să te ajutăm să găsești cea mai bună ofertă.

Ce spun cursanții noștri

Am ales să colaborez cu MakroMikro la recomandarea colegilor mei, care colaboraseră deja cu această firmă, iar comunicarea permanentă și suportul oferit mi-au întărit convingerea că am făcut cea mai bună alegere. Am descoperit că poți lucra ca Asistent Medical Generalist cu plăcere, în instituții medicale specializate, cu tehnologii de ultimă generație, fără a-ți exercita doar profesia, din obligație.
Gabriel
M-am integrat foarte ușor, datorită faptului că nu m-am simțit singură nicio secundă, am avut în spatele meu atât pe durata cursului de limba Germană cât și după începerea serviciului, o firmă serioasă, pe care m-am putut baza mereu. Am un loc de muncă plăcut, cu colegi minunați, unde pot să-mi desfășor activitatea cu drag!
Anca
Am ales să colaborez cu MakroMikro deoarece mi-am dorit o carieră ca Asistent Medical Generalist în germania. Am dorit mereu să lucrez într-un loc prietenos, iar cu ajutorul acestei colaborăriam ajuns unde mi-am dorit. Colegii sunt foarte prietenoși, înțelegători și mereu cu zâmbetul pe buze.
Beniamin